Schilderwerken

uw partner voor al uw schilderwerken

Uw woning een nieuw leven inblazen met ViDeco

Uw betrouwbare partner voor al uw schilder- en behangwerken in Bonheiden en omstreken. Met meer dan 10 jaar ervaring streven we ernaar om uw project tot een succes te maken met oog voor detail en een hoogwaardige afwerking.

Heeft je leefruimte een opfrisbeurt nodig?  Of kunnen je slaapkamer, toilet of bureau een likje verf gebruiken?

ViDeco uit Bonheiden is vertrouwd met schilderen van woningen. Is je muur of plafond niet mooi vlak?  Geen probleem, we plamuren dit volledig uit.

Ook deuren, deurstijlen, ramen of trappen kunnen we lakken in de kleur dat u wenst! U kan rekenen op ons professioneel kleuradvies.

Of u nu uw woning wilt opfrissen, uw gevel wilt beschermen of uw kantoorpand een professionele uitstraling wilt geven, ViDeco staat voor u klaar. We werken met hoogwaardige materialen en geschoold personeel, en we bieden u een breed scala aan diensten, van binnen- en buitenschilderwerk tot behangwerken en decoratieve schildertechnieken.

We bekijken graag samen met u uw project en bespreken uw wensen. We geven u vrijblijvend advies en stellen een offerte op maat van uw budget.

De prijs van schilderwerken hangt af van verschillende factoren, zoals de oppervlakte die geschilderd moet worden, de staat van de ondergrond, het aantal lagen verf dat nodig is, de gekozen materialen en de arbeidskosten. We bekijken graag samen met u uw project en geven u een vrijblijvende offerte op maat.

De duur van de schilderwerken hangt af van de oppervlakte die geschilderd moet worden, het aantal lagen verf dat nodig is, de weersomstandigheden en de beschikbaarheid van onze schilders. We geven u een indicatie van de planning bij het opmaken van de offerte.

In de meeste gevallen kunt u in uw woning blijven wonen tijdens de schilderwerken. We nemen de nodige voorzorgsmaatregelen om uw woning te beschermen tegen stof en vuil.