Gebruik van hoogwaardige verfsoorten.

Lakken en vernissen: bescherming en schoonheid voor uw interieur en exterieur


Lakken en vernissen: bescherming en schoonheid voor uw interieur en exterieur

Lakken en vernissen zijn onmisbaar voor het beschermen en verfraaien van uw woning. Ze geven uw muren, meubels en andere oppervlakken een prachtige glans en uitstraling, en zorgen er tegelijkertijd voor dat ze langer meegaan.

De voordelen van lakken en vernissen

 • Bescherming: Lakken en vernissen beschermen uw oppervlakken tegen krassen, slijtage, vocht en UV-straling. Dit helpt om de levensduur van uw woning te verlengen.
 • Schoonheid: Lakken en vernissen geven uw oppervlakken een prachtige glans en uitstraling. U kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren en afwerkingen om uw interieur en exterieur een unieke uitstraling te geven.
 • Onderhoudsarm: Lakken en vernissen zijn onderhoudsarm. U hoeft ze niet vaak te reinigen en ze zijn eenvoudig schoon te maken.

Lakken of vernissen?

Er zijn twee hoofdsoorten afwerkingsmiddelen: lakken en vernissen.

 • Lakken: Lakken zijn op basis van water of terpentine en bevatten pigmenten. Ze geven uw oppervlakken een dekkende kleur en een glanzende afwerking.
 • Vernissen: Vernissen zijn transparant en bevatten geen pigmenten. Ze geven uw oppervlakken een natuurlijke uitstraling en een glanzende of matte afwerking.

Videco: uw partner voor lak- en verniswerken

Videco is een ervaren schildersbedrijf met een team van vakbekwame schilders. We staan klaar om uw project van begin tot eind te begeleiden, van de keuze van de juiste lak of vernis tot de uitvoering van de lak- of verniswerken.

We bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder:

 • Binnenschilderwerk: We lakken en vernissen muren, plafonds, deuren, ramen en andere binnenwanden.
 • Buitenschilderwerk: We lakken en vernissen gevels, daklijsten, ramen en andere buitenwanden.
 • Meubelrestauratie: We lakken en vernissen meubels om ze te beschermen en te herstellen.

Tips voor het kiezen van de juiste lak of vernis

 • Houd rekening met de functie van het oppervlak. In een keuken of badkamer is een lak met een hoge krasvastheid nodig. Voor meubels die veel worden gebruikt, is een vernis met een hoge slijtvastheid nodig.
 • Houd rekening met de stijl van uw interieur. Kies een lak of vernis die past bij de stijl van uw interieur.
 • Laat u adviseren door een specialist. Onze vakbekwame schilders kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste lak of vernis voor uw project.

Conclusie

Lakken en vernissen zijn een waardevolle investering voor uw woning. Videco is de perfecte partner om uw project tot een succes te maken. We bieden een breed scala aan diensten aan, werken met hoogwaardige materialen en garanderen een professionele afwerking.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Vergelijkbare berichten